Členská schůze 15.9.2019

05.09.2019 15:51

Vážené včelařky, vážení včelaři,

zveme vás tímto na pravidelnou schůzi ZO ČSV Sedlec-Prčice, která se koná v neděli 15.9.2019 v 10.00 hodin v hostinci „U Škrpálu“ v Prčici. Na schůzi se budou přijímat žádosti o dotace 1.D. a potvrzení o umístění včelstev v obvodu jiné základní organizace, než u které je požadováno poskytnutí dotace 1.D. pro včelaře. Toto potvrzení si má včelař jehož stanoviště je mimo katastr naší organizace zajišťovat sám.
Potvrzení o registraci v ústřední evidenci Českomoravské společnosti chovatelů, a.s. v Hradišťku je letos požadováno elektronicky od těch včelařů, kteří uvedli svůj e-mail. Ostatní mohou potvrzení předat na schůzi písemně (naše ZO zasílá toto potvrzení hromadně).
Stále platí, že dotace bude poskytnuta pouze na počet včelstev, která jsou nahlášena ČMSCH, nebo na počet nižší. Všechna včelstva, na které žádáte dotaci musí splňovat podmínky dotace, či-li obsedat minimálně 7 rámků r.m. 39x24 nebo ekvivalent v jiné rámkové míře. Žádáme zároveň včelaře, kteří zasílají potvrzení na Hradišťko elektronicky, aby kopii zaslali pro kontrolu i na e-mail ZO Sedlec-Prčice!

Všechny formuláře jsou uveřejněny ve Včelařství č. 8 a 9/⁠2019.

Žádám všechny včelaře, aby si zkontrolovali, zda mají správně nahlášená stanoviště na ČMSCH včetně správných čísel parcel. Data jsou důležitá nejen pro vyplácení dotací, ale i pro případné kontroly Státní veterinární správy.

Děkuji všem za zodpovědný ZO ČSV Sedlec-Prčice

přístup a těším se na shledanou


Za vaši spolupráci předem děkuji

Za výbor ZO Sedlec-Prčice

Pavel Milčínský

jednatel

Kontakt

ZO ČSV Sedlec-Prčice Předseda:

Bc. Václav Bursík
tel.: 731 836 377

Jednatel:

Bc. Pavel Milčínský
tel.: 606 739 113
zosedlecprcice@vcelarstvi.cz